Privacyverklaring

Dit is de privacyverklaring van: Source35 gevestigd aan de Koningsplein 248, 5038 WK in Tilburg. KvK-inschrijfnummer: 61679097 met NL159330725B01. Voor vragen of contact kun je mailen met info@sourcept.nl.

Waar we in dit privacyverklaring verwijzen naar ‘persoonsgegevens’, bedoelen we de informatie die jij aan ons verstrekt over jezelf. Zoals bijvoorbeeld je naam, e-mailadres en telefoonnummer. Dat doe je geheel vrijwillig.

Doel verwerken en opslaan persoonsgegevens

Jouw persoonsgegevens worden uitsluitend gebruikt om jou te informeren en contacteren voor hetgeen waarvoor je het betreffende contactformulier hebt ingevuld. De samenstelling van de gevraagde persoonsgegevens is per formulier zo aangepast,dat we jou geen informatie vragen en/of opslaan die niet relevant is voor hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens achterlaat. Het achterlaten van jouw persoonsgegevens is per definitie volledig vrijwillig. We onderscheiden 5 typen persoonsgegevens die we op deze website verwerken:
 

  1. Informatieaanvraag: veruit de meeste formulieren op de website hebben als doel jou te informeren over een specifiek (fitness)programma, de tarieven, aanbiedingen of een specifieke vraag die je zelf hebt gesteld. Per formulier staat beschreven waar je informatie over zult ontvangen. De gevraagde gegevens beperken zich tot naam, e-mail en telefoonnummer om jou te kunnen bereiken voor de gevraagde informatie.

  2. Lidmaatschapadvies: wil je weten welk lidmaatschap of programma het beste bij je past? Dan hebben we iets meer informatie nodig dan naam, e-mail en telefoonnummer. We vragen je om, vrijwillig, antwoord te geven op een aantal vragen met betrekking tot jouw doelstellingen, wensen en verwachtingen bij een lidmaatschap. Jouw contactgegevens in combinatie met deze antwoorden worden uitsluitend gebruikt om jou vervolgens te informeren en adviseren over het best passende lidmaatschap.

  3. Kennismakingsafspraak: zowel een informatieaanvraag als lidmaatschapsadvies kan worden vervolgd met een uitnodiging om online een kennismakingsafspraak te maken. Als je besluit dit te doen (vrijwillig!), dan worden jouw persoonsoonsgegevens gebruikt om het door jouw gekozen afspraakmoment te bevestigen per e-mail/telefoon/sms.

  4. Nieuwsbrief: het kan zijn dat je jezelf aanmeldt voor de nieuwsbrief. Dit gebeurt altijd middels een verplichte dubbele opt-in. Na het aanmelden ontvang je periodiek de nieuwsbrief per e-mail om jou van de dienstverlening en algemene informatie rondom Source35 te voorzien.

  5. Inschrijfformulier: het kan ook zijn dat we gebruik maken van een inschrijfformulier waarin we meer persoonsgegevens vragen dan naam, e-mail en telefoonnummer. Het inschrijfformulier dient ervoor om jou de kans te geven digitaal lid/klant te worden van Source35 en voldoet aan alle wetgeving op dat gebied. Na inschrijving nemen we telefonisch contact met je op. Je hebt altijd het recht om je inschrijving te annuleren binnen de wettelijk bepaalde bedenktijd.

Na ontvangst van de gegevens zullen wij vervolgens per e-mail, sms en/of telefoon contact met je opnemen om je te voorzien van de gevraagde informatie.

Duur van opslag persoonsgegevens

Persoonsgegevens worden niet langer opgeslagen dan strikt noodzakelijk. Voor alle reguliere contactformulieren (doel 1, 2 en 3 zoals bovenstaand beschreven) geldt dat gegevens 12 maanden na verstrekking gewist worden na verstrekking. We zijn er dan zeker van dat er voldoende gelegenheid is geweest om jou te informeren over hetgeen waarvoor jij je persoonsgegevens voor hebt achtergelaten. Bij een nieuwsbrief aanmelding bewaren we jouw gegevens zolang jij ingeschreven bent, je kunt je ten alle tijden zelf actief afmelden via een link in de nieuwsbrief.  Bij een online inschrijfformulier om klant/lid te worden van ons bedrijf, bewaren we jouw persoonsgegevens gedurende het gehele lidmaatschap om uitvoering te kunnen geven aan de overeenkomst. Ook als jouw gegevens tussentijds verwijderd zijn uit de informatie- en/of nieuwsbriefdatabase.

Beveiliging

Jouw persoonsgegevens zijn veilig. De toevertrouwde gegevens worden met beveiligd met behulp van technische en administratieve veiligheidsmaatregelen om het risico van verlies, misbruik, onbevoegde toegang, openbaarmaking en wijziging zo klein mogelijk te maken. Hierbij kun je denken aan firewalls, versleuteling van gegevens, beveiligde verbindingen en fysieke en administratieve toegangscontroles tot aan de data en servers.

Verstrekking persoonsgegevens aan derden

Om de door jou aangevraagde informatie toegankelijk te maken, werkt Source35 samen met derde partijen. Denk hierbij aan een website beheerder, hostingpartij, automatische telefoon connectie, nieuwsbriefsysteem en administratiesoftware. Een belangrijke partner is www.YourFitStart.com, onderdeel van marketingbureau Hidden Profits Marketing. Deze website zorgt ervoor dat wij als bedrijf met jou als consument in contact kunnen komen en verwerkt/heeft dus toegang tot jouw gegevens. Met alle betrokken partijen is een zogenaamde Verwerkersovereenkomst afgesloten. Via deze overeenkomst is o.a. de veiligheid en het tijdig wissen van van jouw persoonsgegevens gewaarborgd.

Recht op inzage, rectificatie, intrekken of wissen van de persoonsgegevens

Graag wijzen we je op de mogelijkheid om op verzoek de door ons opgeslagen persoonsgegevens in te zien, te rectificeren, in te trekken en/of te laten wissen uit onze database. Stuur hiervoor een e-mail naar info@sourcept.nl.

Het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens

Ben je het niet eens met het hierboven omschreven privacyverklaring of de manier waarop wij omspringen met jouw gegevens? Je hebt dan het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens. Dit kan via https://autoriteitpersoonsgegevens.nl/.

Dit privacyverklaring kan op ieder moment worden aangepast. We raden je aan het privacyverklaring regelmatig te raadplegen.

Nieuws

  • Servicegaranties van Source35

    Ondanks dat je op de meest veilige en efficiënte toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren.

    Lees meer
  • Voordelen van ‘Milon Cirkel’ fitness

    Source35: Fit in 35 minuten per training

    Lees meer
Meer nieuws
  • Milon Cirkel

    Milon Cirkel

    Een eigen personal trainer, een training van 35 minuten en 30% meer resultaat. Allemaal met de Milon Cirkel.

    Lees meer
  • Gratis Proefweek

    Gratis Proefweek

    Wij nodigen je uit voor een Gratis Proefweek Milon Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Source35 bij jou past. 

    Lees meer
  • Lidmaatschapstest

    Lidmaatschapstest

    Het is lastig om bij start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest.

    Lees meer
  • Lynn van Kempen

    "Roel staat voor mij gelijk aan een levensveranderaar, een stok achter de deur en een luisterend oor."

    Lynn van Kempen
  • Pien van Riel

    "Ik train nu ruim 3 maanden samen met Roel en kan het iedereen aanraden. Hij laat een kant van mezelf zien die ik niet kende."

    Pien van Riel
  • Norberth Korsmit

    "De juiste klik. Dat was mijn belangrijkste reden om met Roel te gaan trainen. Immers, ik zocht iemand die me kon prikkelen."

    Norberth Korsmit
  • Josine van Drunen

    "Roel weet wat hij doet en weet dat op een fantastische manier over te brengen naar zijn cliënten. Beter kan niet!"

    Josine van Drunen
  • Veronique Schoots

    "De PT-sessies met Roel ervaar ik dan ook als prettig en ik weet zeker dat ik mijn doel ga halen."

    Veronique Schoots
  • Alex Risch

    "Ik vind de coaching van Roel erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust."

    Alex Risch
  • Wilma Melis

    "Ik ben super blij dat ik Roel mag kennen en wens hem veel succes met al zijn plannen die hij heeft met Source PT."

    Wilma Melis
  • Willem Verhoof

    "De trainingen zijn zeer intensief, maar erg afwisselend. "

    Willem Verhoof
  • Tom Ploegsma

    "Hij varieert voortdurend van oefeningen zodat ik het niet saai ga vinden en houdt exact rekening met je fitheid van het moment"

    Tom Ploegsma
  • Heleen Eliens

    "Ik ervaar Roel als een zeer betrokken trainer die de lat voor zichzelf en de ander hoog legt."

    Heleen Eliens
  • Brigitte de Wit

    "Roel is een hele goede trainer. Je voelt je erg op je gemak, niet gehaast en raakt extra gemotiveerd hierdoor."

    Brigitte de Wit
  • Kristel Mansvelders

    "Heel fijn om bij Roel te trainen. Hij motiveert je heel erg tijdens het sporten waardoor je altijd net iets meer geeft."

    Kristel Mansvelders
  • Pleun van Hoekel

    "Roel is duidelijk heel gepassioneerd in én voor zijn werk en gaat er helemaal voor. Ik train met heel veel plezier bij Roel!"

    Pleun van Hoekel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.