Missie & Visie

Gezonder leven: waarom doen we dat niet gewoon?

Wil jij je zelfbeeld opkrikken? Je niet langer schamen voor een vetrandje over jouw broekband? Wil je weer tevreden naar jezelf in de spiegel kijken? Of een fijner leven door meer te bewegen en gezonder te eten?

Source Personal Training komt tot de kern van waarom mensen NIET doen waarvan ze weten wat ze MOETEN doen. Daarom nemen we jou mee op ontdekkingsreis naar de beste versie van jezelf. Wij zorgen ervoor dat jij precies gaat doen wat je moet doen om te krijgen wat je wilt: een gezond en fit lichaam. Hoe komen we daar?

Source Personal Training biedt persoonlijke aandacht

Een-op-een aan de slag! Want jij bent gemaakt om te bewegen, maar wel op jouw eigen manier en niveau. Om tot een krachtigere versie van jezelf te komen en meer resultaten te boeken in je privéleven of op het werk, beginnen we met de transformatie van jouw levensstijl. Dat is niet makkelijk, maar onze persoonlijke trainers en coaches bieden professionele begeleiding.

Met training, voeding en rust alleen kun je je doelstellingen niet bereiken. Er is namelijk nog iets wat veel belangrijker is: jouw mindset. Alleen als er een duidelijke commitment is, boeken we de gewenste resultaten.

Onze kernwaarden

Onze diensten zijn gebaseerd op bijzondere persoonlijke aandacht en professionele begeleiding op het gebied van training, voeding, herstel en mindset. De waarden kwaliteit, openheid, eerlijkheid, integriteit en veiligheid staan bij Source PT centraal. Wat heb jij na 90 dagen bereikt?

 • Een transformatie van lichaam en geest
 • Commitment voor het lichaam en de conditie van je dromen
 • Een krachtige, innerlijke houding en doorzettingsvermogen

Blijvend succes met Source Personal Training

Jij (én wij) willen een blijvende transformatie creëren in jouw levensstijl. Dat doen we op professionele wijze op het gebied van training, voeding, herstel en mindset. Maar ook na die 90 of 180 dagen steunen we je door dik en dun. Want wij geloven in jouw eigen kracht!

Source Personal Training deelt haar passie voor bewegen en is bedreven in het maken van een lifestyle-transformatie. Kom je kennismaken?

Maak gratis kennis met fitness bij Source35

Vraag direct online een Gratis Proefweek Fitness aan via onderstaand formulier. Wij nemen vervolgens contact met jou op voor een persoonlijke kennismaking.

Source35 is het alternatief voor de reguliere sportschool. Source35 is dé plek voor de Milon Cirkel in de omgeving van Tilburg. Bij Source35 ben je verzekerd van de beste begeleiding en de persoonlijke aandacht die nodig is om jou je doelstellingen te laten halen. Alle nieuwe leden starten met een Gratis Week Milon Cirkel Fitness. Ideaal als je wel wilt of moet fitnessen, maar weinig tijd hebt.

 

Nieuws

 • Servicegaranties van Source35

  Ondanks dat je op de meest veilige en efficiënte toestellen traint, is jouw coach er om je te assisteren, corrigeren en motiveren.

  Lees meer
 • Voordelen van ‘Milon Cirkel’ fitness

  Source35: Fit in 35 minuten per training

  Lees meer
Meer nieuws
 • Milon Cirkel

  Milon Cirkel

  Een eigen personal trainer, een training van 35 minuten en 30% meer resultaat. Allemaal met de Milon Cirkel.

  Lees meer
 • Gratis Proefweek

  Gratis Proefweek

  Wij nodigen je uit voor een Gratis Proefweek Milon Fitness. Zodat je zelf ervaart dat fitness bij Source35 bij jou past. 

  Lees meer
 • Lidmaatschapstest

  Lidmaatschapstest

  Het is lastig om bij start direct het juiste lidmaatschap uit te kiezen. Daarom is er voor jou de online lidmaatschapstest.

  Lees meer
 • Lynn van Kempen

  "Roel staat voor mij gelijk aan een levensveranderaar, een stok achter de deur en een luisterend oor."

  Lynn van Kempen
 • Pien van Riel

  "Ik train nu ruim 3 maanden samen met Roel en kan het iedereen aanraden. Hij laat een kant van mezelf zien die ik niet kende."

  Pien van Riel
 • Norberth Korsmit

  "De juiste klik. Dat was mijn belangrijkste reden om met Roel te gaan trainen. Immers, ik zocht iemand die me kon prikkelen."

  Norberth Korsmit
 • Josine van Drunen

  "Roel weet wat hij doet en weet dat op een fantastische manier over te brengen naar zijn cliënten. Beter kan niet!"

  Josine van Drunen
 • Veronique Schoots

  "De PT-sessies met Roel ervaar ik dan ook als prettig en ik weet zeker dat ik mijn doel ga halen."

  Veronique Schoots
 • Alex Risch

  "Ik vind de coaching van Roel erg prettig. De manier van interactie, navraag, kunde en kennis stelt me gerust."

  Alex Risch
 • Wilma Melis

  "Ik ben super blij dat ik Roel mag kennen en wens hem veel succes met al zijn plannen die hij heeft met Source PT."

  Wilma Melis
 • Willem Verhoof

  "De trainingen zijn zeer intensief, maar erg afwisselend. "

  Willem Verhoof
 • Tom Ploegsma

  "Hij varieert voortdurend van oefeningen zodat ik het niet saai ga vinden en houdt exact rekening met je fitheid van het moment"

  Tom Ploegsma
 • Heleen Eliens

  "Ik ervaar Roel als een zeer betrokken trainer die de lat voor zichzelf en de ander hoog legt."

  Heleen Eliens
 • Brigitte de Wit

  "Roel is een hele goede trainer. Je voelt je erg op je gemak, niet gehaast en raakt extra gemotiveerd hierdoor."

  Brigitte de Wit
 • Kristel Mansvelders

  "Heel fijn om bij Roel te trainen. Hij motiveert je heel erg tijdens het sporten waardoor je altijd net iets meer geeft."

  Kristel Mansvelders
 • Pleun van Hoekel

  "Roel is duidelijk heel gepassioneerd in én voor zijn werk en gaat er helemaal voor. Ik train met heel veel plezier bij Roel!"

  Pleun van Hoekel

Om jou zo goed mogelijk te helpen de juiste informatie te vinden, gebruiken we cookies op deze website. Hiermee kunnen we (soms in samenwerking met derden) jouw internetgedrag volgen. Als je verder gaat op deze website, gaan we er vanuit dat je daar akkoord mee bent. Meer weten? Bekijk onze cookiepagina.